Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2016.09.15. 19:59

Ausztriában több pénzt kapnak a migránsok, mint a nyugdíjasok; A volt SZDSZ-es Hack Péter is nemmel szavaz; Nincs felsõ határa a migránsok befogadásának. Kövesd nálunk a nap legfontosabb híreit!
Ausztriában több pénzt kapnak a migránsok, mint a nyugdíjasok 

Az országba frissen érkezett illegális bevándorlók nagyobb anyagi támogatást kapnak az államtól, mint amennyi a mezőgazdasági dolgozók nyugdíja. Egy gazda egy hónapban 620 eurót kap nyugdíjba vonulása után, míg a migránsok 837,6 eurós anyagi támogatást élveznek. Több tartomány is jelezte, hogy szükségesnek tartják a migránsok segélyének csökkentését. Egyedül a zöldek vezette Bécs ellenezte ezt a tervezetet. 

A volt SZDSZ-es Hack Péter is nemmel szavaz

A volt szabad demokrata politikus, aki jelenleg a Hit Gyülekezetében tevékenykedik, mint diakónus, a Magyar Időknek adott interjújában elmondta, hogy az október másodikai népszavazáson nemmel szavaz. Nyilatkozatában egyértelművé tette, hogy szerinte az EU-területén kívül kellett volna elbírálni a bevándorlók kérelmét, ez következne a schengeni rendszerből, amelyet csak a magyar kormány vett komolyan. A magyar baloldalnak is odaszúrt a korábbi képviselő, aki kiemelte, hogy a mai ellenzék nem tudja megszólítani a szavazókat, nem bír tömegeket mozgósítani. 

Nincs felső határa a migránsok befogadásának 

Az Európai Parlamentben csütörtökön fogadtak el egy jelentést, melynek értelmébe a szír állampolgárok mellett afgánok, irakiak és eritreaiak befogadásával bővítené az EU az eddigi relokációs terveit. Ezen felül az EP szorgalmazza az Olaszországban és Görögországban várakozó migránsok áttelepítésének felgyorsítását. A képviselők arról is egyeztettek, hogy megbüntetnék azokat a tagországokat, akik nem működnek együtt ez ügyben. Az uniós belügyminiszterek tavaly tavasszal negyvenezer, majd szeptemberben még 120 ezer illegális bevándorló elosztásáról egyeztek meg. Az elfogadott megállapodás keretében azonban eddig mindössze nagyjából ötezer embert helyeztek át Olaszországból és Görögországból. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére