Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2016.09.14. 07:59

Sorra állnak ki Magyarország mellett az uniós tagállamok; Barosso és Juncker egymásnak esett; az EU-ból hiányzik az összetartó erõ az integráció mélyítéséhez.
Sorra állnak ki Magyarország mellett az uniós tagállamok

Az osztrák és a német külügyminiszter után a lett és a litván diplomácia vezetője, valamint a cseh miniszterelnök és az államfő is visszautasította Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter felvetését, miszerint Magyarországot ideiglenesen vagy véglegesen ki kellene zárni az Európai Unióból. Az osztrák külügyminiszter, Sebastian Kurz szerint tiszteletre van szükség, hogy ne kerüljön veszélybe az európai béke.

Barosso és Juncker egymásnak esett

Meglehetősen éles hangvételű levélben bírálta José Manuel Barroso, az Európai Bizottság korábbi elnöke azt az etikai vizsgálatot, amit utódja, Jean-Claude Juncker indított ellene a Goldman Sachs amerikai pénzügyi szolgáltató csoportnál betöltött tanácsadói és igazgatótanácsi munkaköre miatt. Barosso szerint a vizsgálat indokául felhozott etikai kifogások teljes mértékben alaptalanok.

Steinmeier: az  EU-ból hiányzik az összetartó erő az integráció mélyítéséhez

Mióta Nagy-Britannia népszavazáson a kiválás mellett döntött, az Európai Unióból hiányzik az összetartó erő ahhoz, hogy újabb jelentős lépéseket tegyen az integráció mélyítéséhez – mondta Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter. Steinmeier emellett óva intett azoktól az erőfeszítésektől, melyek az EU jelenlegi struktúrájának fellazítását célozzák.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére