Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ISIS is kitiltotta burkát!

888.hu

2016.09.06. 12:28

Az ISIS betiltotta a burka viselését több észak-iraki bázisán, annak ellenére, hogy korábban brutális módszerekkel tartatták be azt a törvényt, amely elõírja a nõk számára a diszkriminatív ruhadarab viselését.
MOSZUL, 12:28

Az ISIS betiltotta a burka viselését több észak-iraki bázisán, annak ellenére, hogy korábban brutális módszerekkel tartatták be azt a törvényt, amely előírja a nők számára a diszkriminatív ruhadarab viselését.

Az Iszlám Állam megtiltotta a moszuli nőknek, hogy belépjenek a katonai bázisokra és a  közhivatalokba a teljes testet és az arcot is takaró burkában, miután több dzsihadista parancsnokot is elfátyolozott nők öltek meg.

Korábban az ISIS által megszállt iraki területeken súlyos verést és akár azonnali halálbüntetést is maga után vonhatott, ha egy nő nem takarta el a testét és nem fátyolozta el az arcát. Az ítéletet a terrorszervezet erkölcsrendőrsége mondta ki és hajtotta végre.

Egy iráni weboldal pénteken értesült a burka kitiltásáról, egy iraki, ninivei forrásból.

A közhivatalokon és a dzsihadisták által ellenőrzött hadi létesítmények területén kívül minden nő köteles betartani az iszlamisták dress code-ját: a nők testét teljesen el kell takarni.

A burka iránti közutálatot jól mutatja Manbidzs augusztusi felszabadítása, ahol a nők elégették fátylaikat, miután a felkelők kiűzték a terrorszervezetet a városból.

Hasonló ünneplések játszódtak le Aleppo felszabadított városrészein és több iraki és szíriai városban.

A nők ilyenkor általában táncra is perdülnek, amiért az ISIS által uralt területeken halálbüntetés jár.

(DailyMail)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére