Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2016.09.06. 07:59

Seehofer: az elhibázott bevándorláspolitika okozta a CDU vesztét; újabb egyeztetést tartanak a V4-ek az Európai Unió jövõjérõl; a szenvedõ keresztényeken segít a magyar kormány.
Seehofer: az elhibázott bevándorláspolitika okozta a CDU vesztét

A bajor miniszterelnök, Horst Seehofer szerint a Mecklenburg-Elő-Pomeránia tartományban tartott választás után nagyon aggasztó helyzetbe került a CDU/CSU pártszövetség. Az emberek ugyanis nem akarják ezt a berlini politikát, Berlin azonban többszöri felszólítás ellenére sem változtatott menekültpolitikáján. Ez vezetett a CDU katasztrofális eredményéhez – mondta Seehofer, aki szerint a választási eredmények mögött rendszerkritika áll.

Újabb egyeztetést tartanak a V4-ek az Európai Unió jövőjéről

A visegrádi négyek kormányfői újabb egyeztetést tartanak az Európai Unió jövőjéről a dél-lengyelországi Krynicában kedden kezdődő háromnapos nemzetközi gazdasági fórumon, melyen az ukrán kormányfő, Volodimir Hrojszman is részt vesz. Orbán Viktor és Jaroslaw Kaczynski, a kormányzó lengyel Jog és Igazságosság párt elnöke közösen vesznek részt az egyik panelbeszélgetésen.

A szenvedő keresztényeken segít Magyarország

A magyar kormány 3 millió eurós keretet különít el arra, hogy a világban élő, támadásokat elszenvedő keresztény közösségeket segítse – jelentette be Varga Mihály. A miniszter kiemelte, a világban élő keresztény közösségek védelme a kormány számára fontos szempont, céljuk, hogy az ezekben a közösségekben élő családokat támogassák. Magyarország fellép a keresztényüldözések ellen, emellett pedig mindenben kész támogatni a létükben veszélyeztetett közösségeket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére