Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2016.09.05. 07:59

Angela Merkel pártját még az AfD is megelõzte vasárnap; Újabb fesztiváli zaklatás Németországban; Törökország nem akar kurd államot. Olvasd nálunk a reggel legfontosabb híreit.
Angela Merkel pártját még az AfD is megelőzte vasárnap

Tartományi választásokat tartottak Mecklenburg-Elő-Pomerániában. Ahogy az várható volt, a szociáldemokrata párt végzett az első helyen 30,6 százalékkal; az Angela Merkel vezette Kereszténydemokrata Unió azonban csak a harmadik helyen végzett 19 százalékkal az Alternatíva Németországnak mögött, akik 20,8 százalékos eredményt tudtak elérni a voksoláson.

Újabb fesztiváli zaklatás Németországban

Nőket zaklattak a hét végén egy esseni fesztiválon, a helyi rendőrség jelentése szerint hat feljelentés érkezett szexuális zaklatás miatt. A szemtanúk leírása alapján „észak-afrikai kinézetű”, valamint „migrációs hátterű” férfiak lehettek az elkövetők.

Törökország nem akar kurd államot

Binali Yildirim miniszterelnök szerint Ankara sohasem fogja elfogadni egy mesterséges állam létrehozását Észak-Szíriában, ahol a kurd erők jelentős sikereket értek el. A kormányfő egy kormányzati újjáépítési projekt bejelentésén vett részt a főként kurdok lakta Diyarbakirban. Mint elmondta: Ankara 10 milliárd lírát (mintegy 920 milliárd forintot) fektet be a régióban, amelyből lakóépületeket, mecseteket, kórházakat húz majd fel a térségben – természetesen a kurd etnikum kárára.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére