Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump meg fogja elõzni Clintont

Horváth József György

2016.09.03. 15:08

Az Ipsos és a Reuters közvélemény-kutatása szerint a republikánus elnökjelölt beérte demokrata vetélytársát, sõt a héten egy leheletnyi elõnnyel fordított Trump Clintonnal szemben.
WASHINGTON, 15:18

Az Ipsos és a Reuters közvélemény-kutatása szerint a republikánus elnökjelölt beérte demokrata vetélytársát, sőt a héten egy leheletnyi előnnyel fordított Trump Clintonnal szemben.

A pénteken közzétett Ipsos és Reuter által készített közvélemény-kutatás azt mutatja, hogy a republikánus elnökjelölt, Donald Trump ledolgozta augusztusi lemaradását, konszolidálta a konzervatív szavazókat és beérte demokrata riválisát, Hillary Clintont. A kutatás szerint az elmúlt hónapban Trump sokat tett azért, hogy konszolidálja megítélését a republikánus szavazók körében. Azok közül a republikánus szavazók közül, akik valószínűsíthetően részt vesznek majd a választásokon, már a legtöbben Trumpra voksolnának.

Augusztus 26. és szeptember 1. között a teljes amerikai népességben, a választási részvételre hajló szavazók között 40 százalékos Trump támogatottsága, míg Clintoné csak 39 százalék. A demokrata elnökjelölt támogatottsága folyamatosan esett az elmúlt hetekben, pedig volt, hogy 8 százalékponttal vezetett Trump előtt.

A Republikánus Pártban 6 százalékpontot ugrott Trump népszerűsége az elmúlt két hétben. Jelenleg 78 százalékon áll, ami még mindig kevesebb, mint a 2012-ben 85 százalékos párton belüli népszerűséget szerző Mitt Romney-é. A egykori elnökjelölttel szemben Trump népszerűsége azonban sokkal gyorsabban növekszik.

(Breaitbart, Reuters)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére