Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A migrációs válság következményeként eltûnhet a magyar kultúra

Tóth Dalma

2016.08.31. 13:58

A Professzorok Batthyány Körének elnöke, Náray-Szabó Gábor szerint a magyar kultúra eltûnhet a század végére, ha nem tudjuk feltartóztatni a menekülteket.

Náray-Szabó Gábor szerint az októberi népszavazás sorsdöntő lesz. Az elnök szerint nem csak azokról a kellemetlenségekről van szó, amit a migránsok hatalmas tömegének befogadása jelenthet.

Ha nem tudunk határozott választ adni a népszavazáson, az azt jelenti, hogy nem elég elhatározott a magyar nép arra, hogy ezt a fajta bevándorlási hullámot feltartóztassa. Ha igent mondunk a népszavazáson, akkor onnantól kezdve nincs megállás. Meghívót küldünk, az ideérkezőknek.” 

– jelentette ki Náray-Szabó Gábor az ATV-n.

Az elnök szerint a kis létszámú migránsokat még ha egészen más kultúrából származnak is, lehet integrálni, viszont a nagyobb létszámnál ez már nem lehetséges. Példaként hozta, az 1970-es években Magyarországra települt szír egyetemistákat, akikből később kiváló orvosok, mérnökök lettek és beépültek a magyar társadalomba.

Amikor egy-két-három emberrel állok szemben, akkor a keresztény erényeket igyekszem gyakorolni, akár még áldozatok árán is segítem őket. Viszont abban az esetben, mikor ezer-kétezer-százezer emberrel állok szemben, akkor nem tudok keresztény lenni, ebben az esetben féltem az életem.”

Náray-Szabó úgy gondolja, az októberi népszavazás sorsdöntő és hozzájárul ahhoz, hogy megállítsuk a népvándorlást.

Az elnök elmondta azt is, hogy a brüsszeli Bizottság sokszor az unió hatalmi központjaival Németországgal és Franciaországgal egyeztetve hozza meg döntéseit, a többiek pedig arra csak rábólintanak. Az október népszavazás tulajdonképpen ez ellen szól.

A Professzorok Batthyány Köre korábban a fentebb említett okokból is a kvótanépszavazáson való részvételre szólította fel az állampolgárokat.

(ATV)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére