Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Merkel óva intett a politikai döntésektõl

Bertha László

2016.08.24. 21:58

A britek kilépése után a maradó EU-tagállamoknak figyelemmel kell lenniük egymásra, és el kell kerülniük azt, hogy belehajszolják magukat a különbözõ politikai döntésekbe - jelentette ki Angela Merkel Észtországban.
TALLIN, 21:58

A britek kilépése után a maradó EU-tagállamoknak figyelemmel kell lenniük egymásra, és el kell kerülniük azt, hogy belehajszolják magukat a különböző politikai döntésekbe – jelentette ki Angela Merkel Észtországban.

A német kancellár szerint annak érdekében, hogy a maradó tagországok új megértést és egyensúlyt alakítsanak ki egymás között, figyelniük kell egymásra, tanulniuk kell egymástól.

Ha már a legelejétől rosszul csinálod, és nem hallgatsz a másikra, és csak azért cselekszel, hogy cselekedjél, akkor nagyon sok hibát követhetsz el.”

– mondta Merkel, nyomatékosítva ezzel, hogy a pozsonyi EU-csúcs a jövőre vonatkozó menetrend kitűzéséről, nem pedig döntések meghozataláról fog szólni.

Angela Merkel hangsúlyozta, hogy Londonnak aktiválni kell a lisszaboni szerződés 50. cikkelyét, amely a közösségből való kilépést szabályozza. Az unióban maradó államok csak ezután tudják vázolni elképzeléseiket arról, hogy miként alakuljon az EU és az Egyesült Királyság jövőbeli kapcsolata.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére