Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2016.08.19. 07:59

Merkel már a tényeknek sem hisz; törvénymódosítással a védõnõk béremeléséért; ötszáz bevándorlót mentettek ki a tengerbõl. A nap legfontosabb hírei.
Merkel már a tényeknek sem hisz

A német kancellár továbbra is kitart amellett, hogy a migráció és az iszlamista terrorizmus közt nincs összefüggés. Annak ellenére, hogy a központi hírszerzés vezetői figyelmeztették Angela Merkelt, hogy a migránsok közt az Iszlám Állam terrorszervezet milicistái is megbújhatnak, továbbra sem tervezi a német kancellár, hogy változtat a "nyitott ajtók politikáján". A német lakosok már számos alkalommal az elégedetlenségüknek adtak hangot Merkel felelőtlen migránspolitikája miatt, ám ő nem figyel saját állampolgáraira, rendszeresen cserben hagyja őket. 

Törvénymódosítással a védőnők béremeléséért

Törvénymódosítással kötelezné a kormány az önkormányzatokat arra, hogy a védőnőknek biztosított megemelt béreket meg is kapják az érintettek. Az előterjesztés elfogadása esetén a védőnői szolgálatok szeptembertől kötelesek lesznek teljesítményük idén júliushoz viszonyított többlet finanszírozását a védőnők fizetésére fordítani. Emellett a védőnői szolgáltatónak a január 1-je és augusztus 31-e közötti időszakra visszamenőleg augusztusban kapott összeget a védőnőknek egyszeri kiegészítő díjazásként kellene kifizetnie. 

Ötszáz bevándorlót mentettek ki a tengerből

Az olasz parti őrség tájékoztatása szerint csütörtökön 534 bevándorlót mentettek ki a Földközi-tengerből, de ötnek már csak a holttestét tudták kiemelni a vízből. A mentés során két nagy gumicsónakból és kilenc kisebb csónakból gyűjtötték össze a migránsokat. A mentésben az olasz és a német hadihajókon kívül önkéntesek is részt vettek négy vízi járművel. A Nemzetközi Migrációs Szervezet legutolsó, augusztus 9-én kiadott összesítése szerint az idén, főként Líbiából indulva már 100 244 illegális bevándorló érte el Olaszországot a tengeren keresztül, és több mint 2700-ra teszik azok számát, akik a tengeren vesztették életüket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére