Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megölte két húgát, mert szerelembõl házasodtak

Horváth József György

2016.08.11. 17:28

A muzulmán világban sok helyen és sok közösségben máig él a becsületgyilkosság szokása, intézménye. A nõk elleni erõszak és gyilkossághullám mára Pakisztánban harapódzott el a legjobban.
ISZLÁMÁBÁD, 17:28

A muzulmán világban sok helyen és sok közösségben máig él a becsületgyilkosság szokása, intézménye. A nők elleni erőszak és gyilkossághullám mára Pakisztánban harapódzott el a legjobban.

A hetekben a pakisztáni Pundzsab tartományban letartóztattak egy 35 éves férfit, aki megölte két húgát, a 22 éves Kosart és a 28 éves Gulzar Bibit. A férfi, Nasir Hussain, azért lőtte agyon két lánytestvérét, mert szerelemből, saját választásuk szerint házasodtak.

Hussain a gyilkosságokat július 29-én követte el, pár nappal azután, hogy brutálisan meggyilkoltak egy pakisztáni származású angol nőt. A gyilkosságot a nő apja és volt férje hajtotta végre, mert a nő másodszor is férjhez ment. A gyilkos apa azt mondta, hogy a nő ellenszegült szülei akaratának. A hetekben történt egy harmadik hasonló incidens is Pakisztánban. Egy tévés celebet azért fojtott meg a saját bátyja, mert a nő a saría jogrendszerre tett kritikus megjegyzéseket.

A leánytestvéreit meggyilkoló Hussain azt szerette volna, ha húgai a nagyobb családi berken belül találnak maguknak férjet, ám ez nem így történt, a két nő maga választott párt.

A férfi lelőtte két testvérét, majd elmenekült. Mindenképpen becsületgyilkosságról beszélhetünk az ügyben."

- nyilatkozta a Daily Times of Pakistan-nak a nyomozást vezető rendőr.

Becsületgyilkossági krízis Pakisztánban

Pakisztánban minden évben nők százai esnek áldozatul a rokonok által elkövetett becsületgyilkosságoknak, legtöbbször a "család méltóságának megsértése" miatt.

A pakisztáni igazságügyi miniszter nemrég azt nyilatkozta, hogy törvényi szinten próbálnak fellépni a becsületgyilkosságok és a nők ellen irányuló erőszak ellen. Az országban a nők ellen elkövetett erőszakcselekmények közül a leggyakoribb a nemi erőszak, melynek több ezer nő esik áldozatául minden évben.

A volt férje és apja által meggyilkolt brit nő elvileg azért utazott Pakisztánba, hogy kibéküljön tőle elhidegült szüleivel. A nő halotti jelentésében természetes halálról adtak számot, egy szót sem ejtve a karmolásokról, a kigúvadt szemekről, a bezúzott gégéről és a törött nyakcsontról, melyet csak a nyomozás későbbi szakaszában állapítottak meg. Addig a család kérésére hivatkozva, természetes halált állapítottak meg a nőnél, annak ellenére, hogy volt férje még kérkedett is a becsületgyilkosság elkövetésével.

(Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére