Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2016.08.11. 07:59

Szilágyi Áron megvédte olimpiai címét; terrortámadást hiúsítottak meg Kanadában; kiakadt a német olimpiai csapat Merkelre.
Szilágyi Áron megvédte olimpiai címét!

Simán nyert a döntőben, ezzel megvédte londoni címét Szilágyi Áron a riói olimpia szerdai férfi kardversenyében. Ez volt a magyarok ötödik elsősége, és a csapat jelenleg az éremtáblázaton az ötödik helyen áll az ötödik napot követően. Szilágyi Áron a mexikói Julian Ayalát 15-9-re, a fehérorosz Aljakszandar Bujkevicset 15–12-re, a román Tiberiu Dolniceanut 15-10-re, majd a dél-koreai Kim Jung Hvant 15–12 győzte le, a döntőben pedig 15–8-ra verte az amerikai Daryl Homert.

Terrortámadást hiúsítottak meg Kanadában

Öngyilkos merényletet hiúsított meg a kanadai rendőrség egy meg nem nevezett nagyvárosban. Egyes hírek szerint a gyanúsítottat az elfogására indított rendőrségi akció közben lelőtték, de ezt a hatóságok nem erősítették meg. A híradások szerint a lelőtt gyanúsított egy húszas éveiben járó férfi, név szerint Aaron Driver. A férfit korábban a közösségi portálokon nyíltan kiállt az Iszlám Állam nevezetű terrorszervezet mellett.

Kiakadt a német olimpiai csapat Merkelre

Joachim Gauck elnök betegségre hivatkozva nem utazott ki Rióba, de a kancellár, Angela Merkel sem tette tiszteletét az ötkarikás játékokon, ami több sportvezetőből is felháborodást váltott ki Németországban. A német olimpiai szövetség elnöke szerint mindez tiszteletlenség a politikai vezetés részéről. Ole Bischof elmondta, hogy több támogatásra lenne szükségük a jövőben, különösen a szövetségi kormánytól, de nem csupán anyagilag, hanem főként érzelmileg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére