Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szerintetek mit játszottak férfi pólósaink harmadik meccsükön Rióban?

888.hu

2016.08.10. 16:40

Fordulatos meccsen a vége előtt 10 másodperccel még vezetett, de végül 8–8-as döntetlent játszott a magyar férfi vízilabda-válogatott Görögországgal. A döntetlen nem jól fizet, de végül mégis iksz lett. A magyar csapat az idei olimpián már a harmadik meccsén ért el döntetlent.

  • A csoport, 3. forduló:
  • GÖRÖGORSZÁG–MAGYARORSZÁG 8–8 (1–2, 1–1, 4–2, 2–3)
  • gólszerzők: Hárai 3, Zalánki, Erdélyi, Hosnyánszky, Varga Dá., Vámos 1-1, illetve Vlahopulosz 3, Gunasz, Geniduniasz 2-2, Murikisz 1

A találkozó elején a magyar csapat vezetett, a nagyszünetben még 3–2 volt az állás. A folytatásban azonban a görögök elléptek két góllal, de volt visszaút. Annyira, hogy a végén újra a magyar csapatnál volt az előny, Hárai volt elemében.

Öt másodperccel a vége előtt egyenlítettek a görögök. Hihetetlen volt, mert két emberünk és a kapus Nagy Viktor is ott állt a görög előtt, de hat méterről bevágta. 

Ez a sorsunk úgy látszik, hogy ennyire nehéz és rögös úton kell előre jutnunk [...] Igazából bármilyen játékról, jóról vagy rosszról beszélünk, egyetlen dolognak van jelentősége, hogy ki nyer a végén egy góllal. Ez a meccs döntetlen lett most, ez nekünk rossz, úgyhogy nincs ezen mit túlmagyarázni."

– nyilatkozta Benedek Tibor.  

A szakember szerint hasonlóan kiélezett meccsek várnak még az együttesre, így a játékosainak át kell állniuk fejben, hogy ezek a pillanatok is az övék lehetnek. Benedek szerint, ha ez sikerülni fog, akkor később a meccsek megnyerése sem lehet kétséges. Az olimpia erről szól, nem szabad csüggedni.

Ha valamit lehet mondani az olimpiáról, akkor az az, hogy a nagy poklok és nagy csúcsok között jár az ember állandóan."

Benedek Tibor kitért a hetedik görög találatra is, amely rendkívül szerencsés körülmények között született: "Azt gondoltam, ennél rosszabb már úgysem lehet, megkaptuk azt a pofont, amit az eddigi meccseken is, de a végén jött még egy."

Az óriás csalódottságot az okozza, hogy győzni akartunk, mert a célunk a csoportelsőség volt, ehhez pedig a mai siker nagyon fontos lett volna. Továbbá a dramaturgia úgy hozta, hogy öt másodperccel a vége előtt kaptunk egy gólt, ami nagyon bosszantó."

 - értékelt letörten Varga Dániel.

(MTI) 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére