Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Titokban történelmet hamisít a Google

Sümeghi Lóránt

2016.08.09. 11:28

Az ENSZ által jóváhagyott, megfigyelõi státuszban mûködõ Palesztin Autonómia területét egyik napról a másikra letörölte a Google a térképérõl.
RAMALLAH, 11:28

Az ENSZ által jóváhagyott, megfigyelői státuszban működő Palesztin Autonómia területét egyik napról a másikra letörölte a Google a térképéről. 

Hatalmas botrányt kavart világszerte a Google-nak az a felháborító húzása, melynek keretében az ingyenes térképszolgáltatásából végleg letörölte a föld színéről a Gázai övezetet és a Ciszjordániát közrefogó autonóm palesztin terület felségjelzését.

A mamutvállalat döntése mögött feltehetően ismételten egy politikai gesztus húzódik meg, ugyanis legutóbb a Krím annexiója után tagadta meg nyilvánosan a Google, hogy ellássa a területet orosz felségjelzéssel.

A palesztin lakosok egyöntetűen hangsúlyozták, hogy ezzel a látens mozzanattal a nyugati világ immár tettlegesen is hozzájárult az izraeli kormány által hirdetett etnikai tisztogatás politikájához, mellyel nemcsak politikai, hanem társadalmi szinten is szándékosan bomlasztják szét az ősi, megszállt államot.

(RT)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére