Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2016.08.03. 19:59

A magyarok kilencven százaléka elutasítja az illegális bevándorlást; az Iszlám Állam harcosa volt egy amerikai rendõr; csökkent Angela Merkel népszerûsége.
A magyarok kilencven százaléka elutasítja az illegális bevándorlást

A Migrációkutató Intézet közvélemény-kutatása szerint a magyarok kilencven százaléka elutasítja az Európába irányuló illegális migrációt, és a kötelező betelepítési kvótának is igen erős az elutasítottsága. A válaszokból az derült ki, hogy a magyar emberek rendkívül fontosnak tartják a határvédelmet, az uniós tagállamok közötti kötelező betelepítési kvótát pedig nem tartják megoldásnak a bevándorlási válság elleni küzdelemben.

Az Iszlám Állam harcosa volt egy amerikai rendőr

Washingtonban letartóztattak egy rendőrt az Iszlám Állam segítésének gyanújával. Az amerikai rendőrt, Nicholas Youngot azzal vádolják, hogy összesen 22 mobiltelefon-kártyát vásárolt, hogy kapcsolatba lépjen az iszlamista terrorszervezettel. A férfi 2011-ben Líbiába is elutazott, hogy a lázadók oldalán harcoljon Kadhafi megbuktatásáért. Ezt követően húsz különböző alkalommal találkozott az FBI fedett ügynökével, akinek többször is elmondta, hogy az Iszlám Állam harcosa lett.

Csökkent Angela Merkel népszerűsége

Kismértékben csökkent a német kancellár, Angela Merkel népszerűsége a würzburgi és az ansbachi terrorcselekményeket követően. A lakosság túlnyomó többsége azonban nem gondolja úgy, hogy Merkel menekültpolitikája lenne a felelős a támadásokért. A felmérés szerint a németek 46 százaléka szavazna Angela Merkelre. Ez egy százalékpontos gyengülés az egy héttel korábbihoz viszonyítva. A bevándorlási válság előtt a kancellár támogatottsága még 56 százalékon állt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére