Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2016.08.01. 07:58

A nap legfontosabb hírei.
Törökország nyíltan megfenyegette Európát

Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter szerint, ha az Európai Unió októberig nem vezeti be  a török állampolgároknak beígért vízummentességet, akkor Törökország felbontja a migránsok megállításáról szóló szerződést. A politikus elmondta, konkrét menetrendet akarnak látni, hogy hogyan és mikor kerül sor a vízummentesség bevezetésére. A menekültválság rendezése érdekében hozott megegyezés csak azért működik, mert Törökország nagyon komoly intézkedéseket léptetett életbe, egyebek mellett az embercsempészet elleni küzdelemben. Nyilatkozatában kijelentette, hogy a félreértések elkerülése végett, a mondatait nem fenyegetésnek szánta.

Nem elég felkészült a német terrorelhárítás 

Ezt maga a német különleges egységek vezetője ismerte el. Jerome Fuchs a Bild-nek adott interjújában kifejtette,  hogy a mostani terrorhullám felkészületlenül érte őket és ezek után sok mindent át kell szervezniük annak érdekében, hogy hatékonyabb legyen a terrorelhárítás. 

Fuchs szerint az utóbbi hetek terrortámadásai egy új helyzetet teremtettek a különleges egységeknek, annak ellenére is, hogy az utóbbi években a szokottnál jóval többször szimuláltak egy esetleges túszdrámát. 

Havonta ötszáz bűncselekményt tár fel az adóhivatal

Havonta átlagosan félezer szabályszegésre derítenek fényt az adóhatóság pénzügyi nyomozói. Az idei év első felében több mint háromezer eset ügyében folytattak nyomozást. Amennyiben a  bűnözők sikerrel jártak volna, akkor csaknem hatvanmilliárd forintnyi kárt okoztak volna az országnak.  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) bűnügyi szóvivőjének tájékoztatása szerint a felderített esetek majdnem felében költségvetési csalás gyanúja merült fel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére