Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Obama olyan összeesküvés-elméletet kreált, hogy a fal adja a másikat

Bokor Gábor

2016.07.27. 16:48

A WikiLeaks által kiszivárogtatott e-mailek miatt már nagyon idegesek lehetnek a demokraták.
WASHINGTON, 16:48

A WikiLeaks által kiszivárogtatott e-mailek miatt már nagyon idegesek lehetnek a demokraták.

Barack Obama ledobta a dilibombát. Legutóbbi nyilatkozatában elmondta, hogy úgy véli Moszkva állhat a botrányt kiváltó e-mailek kiszivárogtatása mögött, amelyek rossz fényt vethetnek Clintonra és a Demokrata Pártra. 

Az NBC-nek adott interjújában sejtelmesen beszélt arról, hogy szerinte személyesen Vlagyimir Putyin a felelős azért, hogy egy hackercsoport feltörte a Demokrata Párt szerverét. Persze igyekezett utána menteni a menthetőt és hozzátette, hogy amíg az FBI nyomoz nem lehet biztosat állítani. 

Azt biztosan tudjuk, hogy az oroszok hackertámadásokat intéznek ellenünk. Nemcsak a kormányzati szervereink, hanem magánszerverek ellen is. De hogy a kiszivárogtatásoknak mi az oka, azt nem tudom pontosan.”

– fogalmazott az elnök.

Az interjú folytatásában elmondta, szerinte felettébb gyanús, hogy a republikánusok elnökjelöltje, Donald Trump többször is csodálatát fejezte ki Vlagyimir Putyin iránt. 

Arra a kérdésére, hogy ezzel azt akarja-e mondani, hogy Putyin Donald Trumpot szeretné a Fehér Házban látni, Obama azt mondta, hogy csak arra támaszkodik, amit Trump mondott.

Azt hiszem, hogy Trumpot nagyon kedvezően mutatják be ott, Oroszországban.” 

– tette hozzá az elnök.

Julian Assangenek, a WikiLeaks alapítójának nem a demokrata vezetők belső levelezésének kiszivárogtatása volt az utolsó húzása. A lebuktatott pártvezetők levelezése megmutatta, hogy a párt már az előválasztások idején is megkérdőjelezhetetlenül Clintont támogatta, és igyekezett sarokba szorítani Bernie Sanderst.
Assange ígérete szerint azonban a következő szivárogtatás már elég bizonyítékot fog szolgáltatni Hillary Clinton letartóztatásához és vád alá helyezéséhez.

Assange elmondta, nem bízik az Obama-adminisztráció igazságügy minisztériumában:

Loretta Lynch legfőbb ügyész semmilyen körülmény között nem fogja vád alá helyezni Hillary Clintont; ez nem fog megtörténni. Bízom benne, hogy az FBI kialkudhat új engedményeket a Clinton-kormányzattól a vádeljárás elmaradásáért cserébe.”

– mondta a WikiLeaks első embere.

Ahogy közeledik a választás, úgy lesznek egyre idegesebbek a demokraták. Alig várom mi lesz a következő, amit előhúznak a mellényzsebből.

(Pesti Srácok) 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére