Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha Viagrát veszel, azzal a méreginjekciókat támogatod?

Sümeghi Lóránt

2016.07.26. 08:58

LITTLE ROCK, 8:58

A Magyarországon is aktívan tevékenykedő Pfizer amerikai gyógyszeripari óriásvállalat érintett lehet az Egyesült Államokban történő méreginjekciók előállításában, melyekkel a halálraítélt rabok kivégzését bonyolítják le. 

Az egyesült államokbeli Arkansas államban készült jelentés alapján a Pfizer egyik leányvállalatáé lehetett az a méreginjekció, melyet az egyik büntetés végrehajtó intézetben foglaltak le az ellenőrök. 

A Pfizer gyógyszeripari óriásvállalat nemcsak az Egyesült Államokban, hanem az egész világon jelen van az egészségügyi piacon, beleértve ezzel Magyarországot is. A hazai vásárlók leginkább az itteni gyógyszertárakban is kapható Viagra nevű, potencianövelő készítményen keresztül találkozhattak a cégóriással.

Az eset igencsak ellenmondásos a Pfizer-re nézve, mivel korábban már hangsúlyozták, hogy semmilyen szinten nem szeretnék, ha nevük összeolvadna a kivégzésekhez használt méreginjekciók előállításával, lévén, hogy ők a betegeik életének a meghosszabbításában érdekeltek. Ennek okán be is szüntették a múltbéli kutatásaikat, amelyek a különböző méreg-koktélok kikísérletezésével voltak kapcsolatosak.

Azonban a jelek szerint fű alatt, áttételesen továbbra is a Pfizer állhat az USA egyik legnagyobb méreginjekció beszállítója mögött, amelynek az arkansasi bíróság is utána fog járni.

(RT)


 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére