Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha mostanában mész nyaralni, akkor vigyél esõkabátot

888.hu

2016.07.10. 17:58

Rossz hír azoknak, akik ezen héten utaznak a Balatonra. A hét közepére elromlik az idõ.

A következő napokban fokozódik a hőség, de a hét közepén egy hidegfront nyomán szelesre, csapadékosra fordul az időjárás. A jövő hét végén már 20 Celsius-fok körüli maximumokra kell készülni.

Hétfőn folytatódik a meleg idő, 31-35 fokra lehet számítani napközben. A meteorológiai szolgálat elsőfokú figyelmeztetést adott ki.

Kedden folytatódik a jó idő, az ország legnagyobb részén nem várható csapadék.

Szerdán már egyre több helyen várható zápor, zivatar és megerősödik a szél is. Ettől függetlenül még mindig meleg lesz, sok helyen 30 fok feletti marad a hőmérséklet. Nyugat-Magyarországon viszont akár 22 fokig is lecsökkenhet a hőmérséklet.

Csütörtökön is többfelé lehet eső, zápor, zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-22, a legmagasabb hőmérséklet 20-30 fok között alakul, nyugaton lesz a leghűvösebb, a Tiszántúlon a legmelegebb.

Pénteken is lehet még elszórtan kisebb zápor és nagy területen megerősödik a szél is. A minimum-hőmérséklet 12-17, a maximum pedig 20-25 fok között alakul.

Szombaton is erős lesz a szél, többfelé valószínű eső, zápor, keleten helyenként zivatar is lehet. Kevés napsütés várható. A leghidegebb órákban 11-17 fok lehet. Napközben 21-22 fokig melegedhet a levegő.

Vasárnap is jobbára felhős idő ígérkezik, többfelé valószínű eső, zápor, helyenként zivatar. A minimum-hőmérséklet 11-16 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 20-26 fok között alakulnak.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére