Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Antoine Griezmann, a tízdekás gólvágó

888.hu

2016.07.08. 11:18

Nem túl magas, nem túl nehéz, de mindenképpen ügyes. Valami ilyesmit mondhattak utánpótlás edzői 10 évvel ezelőtt a Real Sociedadnál, Antoine Griezmannról. 2016-ban, az alig több mint 70 kilós támadó élete szezonját futja.

Az Atléticó Madridnál is remekelt, most pedig hatodik gólját szerezte az idei Európa-bajnokságon, amivel beérte Thierry Henryt a góllövőlistán. Megjegyzendő: Henrynak három Eb-re volt szüksége, hogy hatgólos legyen, Griezmann mindezt most hozta össze. 

Tegnap este Németország ellen egy büntetőt és - Manuel Neuer hibája után - egy helyzetet váltott gólra a 25 éves csatár.  Persze Michel Platini 9 Eb-góljától még messze, de nem elérhetetlenül messze a jó formát futó támadó. 

Ami azonban igen dicséretes Griezmann esetében, hogy ő a kieséses szakaszra lendült igazán formába. Amikor nagyon fontos, akkor lő gólt, mivel hat találatából ötöt a csoportkör után jegyzett. A németeknek és az íreknek kétszer-kétszer, míg Izland ellen egyszer köszönt be.

És akkor jöhetett a furcsa gólöröm, a tánc, amely állítólag Drake Hotline Bling című slágerének klipjéből érkezik Griezmann adaptációjában a stadionok gyepére.

Íme, Griezmann gól és tánc a tegnapi, a franciák számára mámoros éjszakából.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére