Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros-féle drónokkal repkednének a "civil szervezetek"

Sümeghi Lóránt

2016.07.07. 11:58

A Soros György által támogatott Átlátszó.hu fõszerkesztõje elképzelhetõnek tartja, hogy õk vagy más civil szervezetek kamerás drónfelvételeket készítsenek a szerb-magyar határon, természetesen csupán "tájékoztató" jelleggel.

A Soros György által támogatott Átlátszó.hu főszerkesztője elképzelhetőnek tartja, hogy ők vagy más civil szervezetek kamerás drónfelvételeket készítsenek a szerb–magyar határon, természetesen csupán "tájékoztató" jelleggel.

A Magyar Idők értesülései szerint a Soros György által támogatott Átlátszó.hu egy általuk rendezett konferencián értekezett arról, hogy a társadalom tájékoztatása érdekében, akár drónfelvételeket is készítenének a határ menti rendőri és katonai tevékenységekről.

Az ominózus konferencián többek között a Közép-Európai Egyetem is képviseltette magát, melynek maga Soros, az ősz agitátor az örökös kurátora. Továbbá a New Yorki-i Data and Society társadalomkutató intézet is a meghívottak közt szerepelt.

A lap kérdésére válaszolva, az Átlátszó.hu főszerkesztője, Bodoky Tamás egyáltalán nem tartotta kizártnak, hogy - az egyébként külföldi pénzekkel támogatott lap - drónokat reptessen a magyar határ környékén:

el tudom képzelni, hogy akár az Átlátszó, akár más civil szervezet a közvélemény tájékoztatása céljából kamerás drónfelvételeket készítsen a szerb–magyar határon.”

Bodoky hozzátette, hogy a Soros György által megfogalmazott liberális vízió - miszerint törekedni kell a nyílt társadalom elérésére - és a drónfelvételek elkészítése között természetesen van némi áthallás.

(Magyar Idők)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére