Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felvételen a bõröndbe csomagolt migráns letartóztatása

Sümeghi Lóránt

2016.07.06. 14:58

Olaszországból szeretett volna Nagy-Britanniába jutni vonattal, ám a svájci hatóság résen volt és megakadályozta az illegális határátlépõ bizarr próbálkozását.
CHIASSO, 14:58

Olaszországból szeretett volna Nagy-Britanniába jutni vonattal, ám a svájci hatóság résen volt és megakadályozta az illegális határátlépő bizarr próbálkozását.

A Svájcon keresztül haladó vonaton lettek figyelmesek az utasok arra a csomagra, amely meglehetősen furcsa hangokat adott ki. Miután képtelenek voltak meghatározni kihez is tartozik a rejtélyes bőrönd, azonnal értesítették a helyi hatóságokat.

A rendőrség megállította a vonatot a svájci Chiasso kisvárosában, ahol a csomagot egyből leemelték a szerelvényről és annak tartalmát felbontották. Meglepetésükre egy 180 cm körüli, eritreai migráns bújt elő, aki elmondása szerint Milánóban került fel a vonatra, úti célja pedig Nagy-Britannia volt.

A bőröndöt felcipelő tettest végül a vonat mellékhelyiségében találták meg, aki szintén Eritreából származó illegális bevándorló volt. Ugyanakkor egyik férfinél sem találtak hivatalos, utazásra feljogosító okmányokat.

(LiveLeak)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére