Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Remek hír Kassai Viktornak!

888.hu

2016.07.04. 12:08

Nincs az elődöntőket vezető bírók között Kassai Viktor! Az UEFA hétfőn délelőtt hozta nyilvánosságra a labdarúgó Európa-bajnokság elődöntős mérkőzéseinek játékvezetőit: a svéd Jonas Eriksson vezeti a szerdai Portugália - Wales találkozót, míg a csütörtöki Németország - Franciaország összecsapáson az olasz Nicola Rizzoli fújja a sípot.

Az olasz játékvezetőt tartották a legtöbben esélyesnek a döntő levezetésére, ám az szinte kizárt, hogy a második elődöntőt követően a finálét is ő kapja. Ráadásul a hírek szerint  holland Björn Kuipers valamint a német Felix Brych számára a negyeddöntő után befejeződött az Európa-bajnokság. Kassai Viktor viszont nem kapott ilyen értesítést, így játékvezetői csapatával továbbra is a helyszínen készül. 

Az eldöntők két bírája, Jonas Eriksson és Nicola Rizzoli egyaránt három-három meccset vezettek eddig az Európa-bajnokságon, számukra most jön a negyedik találkozó. Kassai Viktor is négy összecsapáson volt eddig játékvezető a franciaországi Európa-bajnokságon. Könnyen lehet, hogy számára az ötödik vasárnap este jön majd el. 

Kassai pályafutásáról és esélyeiről korábban hosszabban is írtunk. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére