Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Durva alkoholmérgezések a Volt Fesztiválon

Horváth József György

2016.07.02. 12:28

Eddig több mint 200 alkoholmérgezést és sérülést regisztráltak az idei Volton, de sebaj, hiszen ma Slayer! Szóval, ha szeretnél találkozni Zacher Gáborral, ma még tehetsz érte.

Kedden kezdődött az ország egyik legnépszerűbb fesztiválja, a mentősöknek idén is sok dolga akadt. Azt eddig is tudtuk, hogy a fesztiválszex hódít a Volton, de sajnos vannak, akik túlzásba viszik az élvezeteket, különösen ha alkoholfogyasztásról van szó. Az Országos Mentőszolgálat közleménye szerint eddig több száz embert kellett ellátni, sokakat alkoholmérgezés miatt.

A Volt első három napja alatt nyolc mentőautó összesen 213 beteget látott el a soproni fesztiválon. Főként sérülteknek vagy alkohol mérgezetteknek kellett segíteni.

Az eddigi legsúlyosabb eset egy középkorú férfival történt, aki fejsérülést szenvedett. Főként végtagsérülésekkel és a meleg miatti rosszulléttel keresték meg a mentőket.

Ez amúgy teljesen normális

Videónkban még maga Zacher Gábor, a nemzet józanítója is megerősíti, hogy bizony lesznek olyanok, akik kicsit többet isznak a kelleténél, de hát ilyen a fesztiválszezon.

Ejnye

A nagyszámú alkoholmérgezés azt is mutatja, hogy bármennyire is jó a Volt biztonsági- és beléptető rendszere, az élelmesebbek mindig be tudnak csempészni alkoholt a fesztivál területére. A Volt nem kivétel, a hazai nagy fesztiválokon bizony sokba kerül egy jó bebaszás, ahogy egy jó másnapos kajálás is, ezért sokan a városban oldják meg az energiabevitelt. A sokszor kellemetlen fesztiválárak ellenére rengeteg játékban és akcióban lehet részt venni, melyek jóvoltából ingyen piához lehet hozzájutni. Ezek a programok remek lehetőséget biztosítanak arra is, hogy eggyé váljunk a fesztivállal, bekerüljünk annak nyüzsgő véráramába és ne csak a kapun kívül hajtsuk le 10 perc alatt a fél lityó vodkát.

Ha mégis csempészetre vetemednétek itt egy tuti tipp, amit természetesen NE próbáljatok ki SOHA:

Végy egy üres 1,5 literes vizes palackot, önts bele valamilyen átlátszó szeszt (pl.: vodka, rum, gin, pálinka). A virágárusnál vegyél egy szép szál virágot, vagy szakíts egyet az utcáról. A virágot rakd bele az alkoholba, majd a fesztivál (természetesen itt nem egy magyar fesztiválra gondoltam) bejáratánál a biztonsági őrnek mondd azt, hogy a barátnődnek viszed, és nem szeretnéd, ha kiszáradna, ezért vízbe raktad a virágot. Miután a bizti boy nagy meghatódásában elmorzsol pár könnycseppet és beenged, nincs más dolgod, mint felelősségteljesen megosztani a piát a haverokkal.
VAGY!

Ha túl stresszesnek és illegálisnak találod a csempészetet, ajánljuk figyelmedbe a FÉNY bódékat. 3 feles fénytől már úgy fejre lehet állni, hogy esélyes egy autogram kérés Zacher Gábortól. 

Mivel elérkezett a Volt utolsó napja, a fesztiválozóknak kellemes zúzást kívánunk a mai Slayer-re és utána még nagyobb baszatást a Prodigy-re. Találkozzunk a circle pit-ben, én ott leszek!

Ezt a számot pedig sok szeretettel küldeném a KDNP-nek és mindenkinek, aki szereti.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére