Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A nyolcaddöntõk párosítása: van egy-két kemény meccs

888.hu

2016.06.23. 01:17

Szerdán éjszaka eldőlt, hogy a magyar labdarúgó-válogatott Belgium ellen játssza majd negyedöntő mérkőzését az Európa-bajnokságon. A találkozót vasárnap 21 órakor rendezik Toulouse-ban. A magyar válogatott 16 között van, tehát az előző Eb-mezőnynek is tagja lehetne. 

Kiindulva abból, hogy mennyien szurkoltak a csapatnak Lyonban, Marseille-ben és Bourdeux-ban, írjuk ide, hogy autóval Toulouse 1815 km, Budapestről indulva. Közelebb van Andorra, mint Marseille. De ez senkit ne tántorítson el! Van három nap odaérni, mert két szünnap után szombaton és vasárnap három-három, majd hétfőn két összecsapással folytatódik az Európa-bajnokság.   

Ami szintén érdekes, hogy a magyar válogatott csoportelsőségével elkerülte a nehezebbnek tűnő ágat. Azt nem állíthatjuk, hogy a nagyágyúkat, mert Belgium jelenleg a legmagasabban rangsorolt válogatott a kontinensen.

Ettől függetlenül az alsó ágon ott araszolgatnak majd Anglia, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Németország legjobb labdarúgói. Persze, ha vasárnap kiesünk, akkor mindegy lesz, de már az is hatalmas szó, hogy megnyertük a csoportot, van legalább egy plusz meccsünk és most már valóban tartsanak tőlünk az ellenfelek, mert nekünk ez innentől maga a jutalomút. Ami viszont azért jelzi, hogy a 24-es bővítés nem a nagy csapatoknak kedvez: a magyar - belga győztese a Wales - Észak-Írország találkozó győztesével meccsel a legjobb nyolc közé kerülésért. Újra összefutunk Észak-Írország válogatottjával? Erről már hosszabban írtunk itt a 888-on a portugál találkozó előtt, akkor még csak lehetőségként, most azonban már tény: összejöhet a selejtezőcsoportból ismert párosítás. 

De mi lesz a többiekkel? Szombaton három mérkőzés: Svájc - Lengyelország, Horvátország - Portugália és Wales - Észak-Írország összecsapás lesz programon.  

Vasárnap jövünk mi este kilenctől, de előtte még lesz azért egy Németország - Szlovákia és egy Franciaország  - Írország összecsapás. 

Hétfőn alakul ki a legjobb nyolc mezőnye, amikor a csúcsrangadóra, az Olaszország - Spanyolország találkozóra és az Izland - Anglia mérkőzésekre kerül sor.

Lesz mit nézni, közte a magyar csapattal!

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére