Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Böde: Jöjjenek a portugálok, tárt karokkal várjuk õket

888.hu

2016.06.20. 11:59

Hivatalos sajtótájékoztatót tartott a magyar válogatott, 2 nappal a portugálok elleni összecsapás előtt a franciaországi Európa-bajnokságon. Az újságírók kérdéseire Böde Dániel és Juhász Roland válaszolt.

A Ferencváros támadója nem hazudtolta meg magát, utánozhatatlan stílusa újfent megmutatkozott:

Én nem Cristiano Ronaldóval, hanem a portugál csapattal foglalkozom. Mivel valószínűleg nem is fogunk a pályán találkozni, nem tulajdonítok nagy jelentőséget ennek. Jöjjenek a portugálok, tárt karokkal várjuk őket, aztán majd meglátjuk, hogy a taktikánkkal mire megyünk ellenük.”

Juhász Roland és Böde Dániel az eddigi meccsekről elmondta, életük legnagyobb futballélményei közé tartoznak ezek a találkozók, köszönhetően a fantasztikus magyar szurkolótábornak, de védőnk már inkább előre tekintett:

Helyén kezeljük a sikereket, nem számolgatunk, most a portugál meccsel foglalkozunk, utána ráérünk számolgatni. A szervezettségünk megvan ahhoz, hogy megállítsuk a portugálokat. Bízom benne, hogy inkább a mi játékunkról szól majd a meccs, és nem a portugálokról. Mi azért jöttünk ide, hogy megmutassuk, nem véletlenül vagyunk itt, és szeretnénk megmutatni, hogy valóban fejlődött a magyar futball”

(NSO)

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére