Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Farkasházy: Van értelme Szárszónak? Nincs!

Tóth Dalma

2016.06.20. 09:28

Balatonszárszón összegyûltek a baloldaliak, hogy együtt sivalkodjanak egy hatalmasat.

Farkasházy Tivadar nyaralójának kertjében került sor a 15. balatonszárszói találkozóra, ahol most nem csak szakemberek, hanem az elmúlt év tüntetéseinek, megmozdulásainak szervezői is részt vettek. Az ellenzéki pikniken így jelen volt Pukli István, a Tanítanék Mozgalom frontembere, valamint Sándor Mária, a fekete ruhás nővér is.

Van értelme Szárszónak? Nincs.” 

- mondta Farkasházy Tivadar nyitóbeszédében. Ennek ellenére idén még megtartották a rendezvényt, bár lehet ez volt az utolsó összejövetel. Az idei eseményen alig több, mint ötvenen vettek részt. Az MSZP aktív politikusai közül pedig senki sem jelent meg. 

Kovács László, volt szocialista külügyminiszter újra az ellenzék összefogását sürgette, amit eddig még sosem sikerült megvalósítani. Az egykori MSZP-elnök újra köztársaságot szeretne. 

Vadai Ágnes DK-s politikus is az összefogást sürgette, megjegyezte, hogy még a szocikkal is összefognának, hiszen az alap kérdésekben egyetértenek.

Az eseményen részt vett továbbá Szekeres Imre és Lendvai Ildikó is az MSZP színeiben. A rendezvényt Gyurcsány Ferenc DK elnök és Juhász Péter az Együtt politikusa sem hagyhatta ki. Megjelent még Kéri László politológus, Kun­cze Gábor volt belügyminiszter, Selmeczi Tibor humorista és Kövesdi Veronika, a pedagógustüntetések során megismert aktivista.

A csoport nem titkolt célja, hogy kormányra kerüljenek.

(MagyarIdők)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére