Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A portugál kapitány önbizalma töretlen

888.hu

2016.06.19. 20:58

A portugál válogatott szövetségi kapitánya, Fernando Santos változatlanul magabiztos. Csapata várakozáson aluli kezdése sem tántorítja ebben. Portugália két döntetlennel indított a franciaországi Európa-bajnokságon, Izlanddal és Ausztriával. A következő ellenfél a magyar válogatott, amelyet mindenképpen le kell győzni, különben csapata búcsúzik az Eb-ről. Ez a lehetőség fel sem merül benne, csak az eredeti cél lebeg szeme előtt, hogy Portugália hódítja el a trófeát:

Már megmondtam a családomnak, hogy csak 11-én (az Eb július 10-én ér véget) megyek haza, és ünneplés közepette fogadhatnak."

Hazájában sokat kritizálják, hogy válogatottja eddig csupán egy gólt rúgott Nani révén:

Nehézségekbe ütközünk az előre játékban. Olyan érzésem van, mintha a játékosok szégyent éreznének, ha csúnya dolgot kell csinálni a pályán. De ha csúnyán kell játszani a győzelemhez, akkor csúnyán fogunk nyerni. Nekem például semmi bajom a csúnyasággal. Én magam is elég csúnya vagyok."

Önkritika is kipipálva, de ettől még nem lesz eredményes a portugál válogatott. Fernando Santos emiatt sem aggódik:

Az ad nekem hitet, hogy biztos vagyok abban, hogy nem lesz második alkalom. Amióta kapitány vagyok, Ausztria ellen volt az első olyan tétmérkőzésünk, amelyen nem szereztünk gólt. Ez nem fog megismétlődni."

Az is megnyugtató tény számára, hogy a csapat továbbjutása nem a többi eredménytől függ:

A portugál válogatott még mindig a csoport favoritja! Jelen állás szerint egy dolog biztos: Magyarország nem lehet negyedik. Minden más nyitott! Hiszem, hogy válogatottam továbbjut!"

Ehhez a magyar válogatottnak is lesz pár szava szerdán. Remélhetőleg legalább annyira határozottak leszünk, mint Ausztria ellen. 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére