Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyõzni szeretnénk! - mondta Storck Marseille-ben

888.hu

2016.06.17. 16:42

Bernd Storck szövetségi kapitány, Elek Ákos és Szalai Ádám válaszolt az újságírók kérdéseire. Nagy volt az érdeklõdés a csapat iránt a holnap este 18:00-kor kezdõdõ Izland elleni találkozó elõtt, a Stade Vélodrome-ban tartott sajtótájékoztatón.

Elek Ákos lényeglátóan summázta a holnapi meccs fontosságát, amikor rögtön kijelentette, hogy "ha nyerünk, továbbjutunk.".

A TEK-információja szerint szombaton a dél-francia városban mindenhol, a városban és a stadionban is nagy szigor vár a szurkolókra. A hatóságok a szurkolói zónában biztosítják a védelmet.

Bernd Storck: "Kicsit kihat ránk a győzelmünk utáni eufória. De most már a következő meccsre kell koncentrálnunk. Persze tudjuk, el kell felejtenünk a győzelmet, és következő meccsre fókuszálnunk, azon pedig mindent el kell követnünk az újabb győzelemért."

Elek Ákos: "Nem akarjuk átvenni az izlandiak stílusát, sokkal inkább a saját játékunkra koncentrálunk - akkor leszünk sikeresek."

Szalai Ádám: "A holnapi meccs lesz a legnehezebb, nagyon tiszteletem az izlandiakat, mert nagyon erősek és nagyon komoly csapatjátékuk van." Szalai hozzátette, hogy reméli ezen a meccsen is sikerül nagyot alkotnia a csapatnak, de kiemelte, hogy az izlandiak fizikailag nagyon erősek és a rögzített helyzetek jelentik még az erősségüket.

A sajtótájékoztatón kiderült, hogy Fiola Attila biztos nem tud kezdeni a holnap esti mérkőzésen, mert a kettős szalagszakadása még nem jön rendbe. Strock azt mondta, hogy ha továbbjutunk a csoportból, akkor játszhat. Így legyen! Ugyan nem posztrivális, de Elek Ákos megjegyezte, hogy „Várom a lehetőséget, mindenki szeretne játszani, természetesen én is. A térdem már teljesen rendben van.”

Elek Ákos, a DVTK középpályása sérüléssel bajlódott, de érdekes, hogy egyetlen válogatott gólját éppen Izland ellen szerezte négy éve, amikor 4–0-ra győzött a magyar válogatott. 

Szalai Ádám azt is elmondta, hogy „Végre elértük, hogy ne csak a hoki, kézilabda, úszás és más sportágak sikerei után lássuk együtt örülni az embereket, hanem futballmeccs miatt is. Végre magyar mezekben ülhettek a kivetítők elé, s nem olasz és más válogatottak dresszében egy nagy futballtornán. Ez a legfontosabb” – mondta a szurkolókról Szalai. 

A szövetségi kapitány a leendő kezdő-csapatról nem kívánt beszélni, de Fiola sérülése miatt biztos, változtatnia kell - mondta. Strock leszögezte, hogy nem egyezne ki a döntetlennel, ez nem az ő stílusa. "Győzni szeretnénk!" 

(mlsz.hu, nso.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére