Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ukrajna - Észak-Írország 0:2

888.hu

2016.06.16. 19:54

A mérkőzés előtt komoly meglepetéssel szolgált Michael O’Neill, az észak-ír szövetségi kapitány. A lengyelek elleni összecsapáshoz képest öt helyen változtatta meg kezdőcsapatát, amelyből kihagyta azt a Lafferty-t, aki a selejtezők folyamán kétszer is eredményes volt ellenünk.

A mérkőzést Ukrajna kezdte jobban, több ígéretes támadást is vezetett, de az észak-írek ellentámadásai is veszélyesek voltak. Ettől függetlenül, kis szerencsével könnyedén megszerezhette volna a vezetést Fomenko csapata.

Az első félidő hajrájában magára talált a szigetországi válogatott, és kis híján előnnyel vonulhatott a szünetre, ami a játék kép alapján meglepetés lett volna.

A meglepetés a második játékrész elejére maradt, amikor McAuley szépen talált Pjatov hálójába. (0-1)

Ráadásul támadásban maradtak a gól után is. Az ukránok teljesen megzavarodtak a találatot követően. Addig is mérsékelten játszottak, de jobban ellenfelüknél. Próbálkozásaik meddőek maradtak, az észak-ír válogatott pedig okosan tartotta az eredményt sőt, a ráadásban még meg is duplázta előnyét McGinn révén.

Ezzel Észak-Írország is megszerezte első pontjait, amelyekkel megmaradt az esélye a továbbjutásra. Ukrajna 0 ponttal, két meccs után gyakorlatilag esélytelen. Erre kevesen számítottak. Óriási blama!

Nem volt egy színvonalas mérkőzés. A leggyengébb az Eb-n.

 

C-CSOPORT, 2. FORDULÓ

UKRAJNA–ÉSZAK-ÍRORSZÁG 0-2 (0-0)

Lyon. V: Královec (cseh).

Ukrajna: Pjatov – Fedeckij, Hacseridi, Rakickij, Sevcsuk – Szidorcsuk (Garmash 76.p), Sztepanenko – Jarmolenko, Kovalenko (Zincsenko 83.p), Konopljanka – Szeleznyov (Zozulja 71.p). Szövetségi kapitány: Mihajlo Fomenko

Észak-Írország: McGovern – A. Hughes, Cathcart, McAuley, J. Evans – Ward (McGinn 69.p), C. Evans (McNair 90+3.p), S. Davis, Norwood, Dallas – Washington (Dallas 87.p). Szövetségi kapitány: Michael O’Neill

Gólszerzők: McAuley (49.p), McGinn (90+6.p)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére