Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2016.06.16. 19:59

Simicska irányíthatja az indexet; megöltek egy brit képviselõnõt; megismételhetik az osztrák elnökválasztást. A nap legfontosabb hírei.
Simicska irányíthatja az indexet

Jó ideje titokban irányíthatja Simicska Lajos nagyvállalkozó az index.hu-t – ez derül ki a napokban megjelent sajtóhírekből. Simicska Lajos ugyanis már évek óta opcióval rendelkezik az egyik legnagyobb magyar hírportálra, ami azt jelenti, hogy egyúttal beleszólást is szerzett magának az internetes portál működésébe. Lelepleződni látszik tehát a nagy index-mutyi. Így már érthető, miért folynak jó ideje karaktergyilkosságok az index hasábjain, kinek a megrendelésére és kinek az érdekében.

Megöltek egy brit képviselőnőt

Belehalt sérüléseibe a brit munkáspárti képviselőnő, Jo Cox, akit saját angliai választókerületében ért fegyveres támadás. A 41 éves kétgyermekes politikusnő éppen a fogadóórájáról jött ki az észak-angliai Leeds egyik elővárosának könyvtárából, amikor a támadó három lövést adott le a politikusnőre, majd késsel is megsebesítette, végül pedig belerúgott a földön fekvő sebesültbe. A képviselőnőt mentőhelikopterrel kórházba szállították, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

Megismételhetik az osztrák elnökválasztást

Heinz-Christian Strache, az FPÖ elnöke 150 oldalas panaszt nyújtott be, melyben a levélszavazatokkal történő visszaélések gyanújának kivizsgálását kéri. Strache szerint 94 körzetben történtek visszaélések.  Osztrák lapértesülések szerint egyre kisebb az esélye annak, hogy Alexander Van der Bellent beiktassák osztrák elnöknek. Több tanú egybecsengő véleménye szerint elcsalták a választásokat. Szakértők szerint egyre valószínűbb, hogy bizonyos választási kerületekben meg kell ismételni a választásokat a csalások miatt, többek között Bécsben is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére