Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ki játszik a jobb oldalon, ha Fiola nem épül fel?

888.hu

2016.06.16. 19:18

Az Ausztria elleni mérkőzés második félidejében csúnyán aláfordult Fiola Attila bokája egy összecsapást követően. Jobb hátvédünk ápolás után végigjátszotta a mérkőzést, de a sérülésnek nyoma maradt.

Elképzelhető, hogy a 18-i mérkőzésre "összefoltozza" Fiola bokáját a magyar válogatott orvosi stábja, de Bernd Storck szövetségi kapitánynak gondolkodnia kell alternatívában. 

Az egyik ilyen lehetőség Bese Baenabás, az MTK fiatal játékosa, aki pont befért az utazó keretbe. Bernd Storck talán pont azért vitte a védőt Franciaországba, mert tisztában volt vele, hogy Fiola mögött nincs olyan játékos, akit bevethetne a védelem jobboldalán.

Lovrencsics Gergő is opció lehet. Bár neki alapvetően támadó vére van, de meg tudja oldani a feladatot. Ráadásul teherbírásának köszönhetően akár a támadásokat is tudja segíteni.

Létezhet egy olyan variáció, hogy Lang Ádámot középről a szélre teszi Bernd Storck, ebben az esetben Juhász Roland lenne Guzmics párja a védelem közepén. Juhász komoly nemzetközi rutinnal bír, Lang pedig jól kezdett az Eb-n, vagyis ez sem rossz megoldás.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére