Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Oroszok: "Drukkolunk a huligánoknak'"

Sümeghi Lóránt

2016.06.14. 08:58

Az orosz parlament elnökhelyettese, Igor Lebedev sok sikert kívánt a brutális orosz huligánoknak és kitartásra buzdította õket.
MOSZKVA, 8:58

Az orosz parlament elnökhelyettese, Igor Lebedev sok sikert kívánt a brutális orosz huligánoknak és kitartásra buzdította őket.

A meglepő és egyben megosztó véleményt Twitteren osztotta meg követőivel az orosz politikus, miután több alkalommal is rendkívüli, orosz rendbontásokról számolt be a világsajtó az Európa-bajnokság kapcsán:

nem találok abban semmi kivetni valót, hogy a drukkerek egymással összeverekednek. Pont ellenkezőleg, kitartást kívánok a srácoknak!"

Lebedev egyébként nemcsak a Kreml elnökhelyetteseként dolgozik, hanem az Orosz Futball Szövetség egyik bizottsági tagjaként is aktívan tevékenykedik. Ez ideális esetben azt feltételezné, hogy a politikus képes különbséget tud tenni a békés drukkerek és az öncélú futballhuligánok között.

Az elmúlt napokban több mint ötvenen sérültek meg Franciaországban, továbbá legalább ugyanennyi rendbontót őrizetbe is vettek az atrocitásokkal kapcsolatban a helyi hatóságok.

(Politico)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére