Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt a liberális összeborulás elsõ felvonása

Sümeghi Lóránt

2016.06.09. 08:28

Informális egyeztetések kezdõdtek a Párbeszéd Magyarországért (PM) párt és a Lehet Más a Politika (LMP) párt között a lehetséges együttmûködésrõl, azt követõen, hogy Schiffer András bejelentette a pártpolitikából való távozását.

Informális egyeztetések kezdődtek a Párbeszéd Magyarországért (PM) párt és a Lehet Más a Politika (LMP) párt között a lehetséges együttműködésről, azt követően, hogy Schiffer András bejelentette a pártpolitikából való távozását.

A Magyar Idők értesülései szerint a felgyorsult közeledés okaként a PM a vasárnapi dunaújvárosi időközi választáson elért hétszázalékos eredményét említette, amit több forrás is megerősített. 

A Párbeszéd Magyarországért szóvivője szerint ilyesmiről nincs szó, bár a napokban egészen 

véletlenül összefutott az utcán pár LMP-s politikussal."

Tordai Bence ugyanakkor hangoztatta, tavaly már volt együttműködés az LMP-vel a korrupcióellenes Igazmondó Alapítvány létrehozásakor. A szóvivő elismerte a lapnak, hogy figyelemmel követik az LMP-sek a Schiffer András utáni időszakra vonatkozó nyilatkozatait. 

A lap felidézte, hogy Szél Bernadett, az LMP jelenleg egyedüli vezetője a lehetséges együttműködést, irányváltást firtató korábbi kérdésekre úgy válaszolt, hogy az LMP önállóan indul a 2018-as választáson, de adott ügyekben készséggel együttműködik bármelyik ellenzéki párttal. 

(Magyar Idők)
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére