Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Liberális jogvédõk jelentkezését várjuk

888.hu

2016.06.08. 20:28

Tegnap az RTL Klub híradójából megtudhattuk, hogy egy tanárnõt megvertek az iskola folyósólyán. A TASZ, Helsinki Bizottság, Amnesty International, Nõk a Nõkért Együtt az Erõszak Ellen Egyesület jogvédõi eddig nem hallatták hangjukat. Vajon hol lehetnek?

Az RTL Klub által bemutatott felvételen jól látszik, hogy több személy körbevett egy tanárnőt, majd fizikailag bántalmazták őt. 

Az ötven év körüli pedagógusra a szemtanúk szerint négyen – két nő és két férfi – támadtak rá hétfő délután. Az iskola biztonsági kamerája felvette, ahogy egy anyuka ököllel arcon ütötte a pedagógust, majd egy apuka a hajánál fogva rángatta, amikor pedig menekülni próbált, egy másik szülő megrúgta a tanárnőt.

A tanárt azzal vádoltak, hogy megverte a gyereküket. Az iskola biztonsági kamerái azonban ilyet nem rögzítettek. A tanárnő megverését viszont igen - írta a PS.hu

A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt rendelt el nyomozást. Az ügyben két embert hallgattak ki gyanúsítottként, őket őrizetbe is vették. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A videót látván, okvetlenül is felmerült bennem az a kérdés, hogy a TASZ, a Helsinki Bizottság és más Soros által kitartott szervezetek hol vannak, miért nem fogadták védelmükbe a bántalmazott tanárnőt? 

Jogvédők kerestetnek

Rosszmájúan csak arra tudok gondolni, hogy az emberjogi aktivisták kivárnak, megvárják, hogy a tanárnőt verő hátrányos helyzetű polgárok elszenvedjék az állami terrort, az ítélethirdetés alkalmával, és akkor akcióba lendülnek. Habár, a sok jogsértett szír mellet a magyarokra már alig juthat idő. 

Amúgy a verekedő család alaposan megszívhatja, ugyanis a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak esetében a hivatalos személy elleni erőszakra vonatkozó büntetési tételek élnek. 

Btk. 229. §
(1) Aki a hivatalos személyt vagy a külföldi hivatalos személyt jogszerű eljárásában erőszakkal vagy fenyegetéssel akadályozza, intézkedésre kényszeríti, vagy eljárása alatt, illetőleg emiatt bántalmazza, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a hivatalos személy elleni erőszakot csoportosan vagy felfegyverkezve követik el."
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére