Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2016.06.07. 07:59

Egyre erõszakosabbak a migránsok, nem várható változás az EU-val kötött menekültügyi megállapodással kapcsolatban, Tóbiást álságosnak tartják a párton belül.
1. Egyre erőszakosabbak a migránsok

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, Bakondi György szerint egyre erőszakosabbak a Magyarországon elhelyezett illegális határátlépők. A múlt héten Kiskunhalason tiltakoztak csoportokban verődve a migránsok több napon keresztül, továbbá a múlt kedden az egyik afgán migráns egy másik társa füléből kiharapott egy darabot.

2. Nem várható változás az EU-val kötött menekültügyi megállapodással kapcsolatban

Ankara nem szándékozik felfüggeszteni az Európai Unióval március 18-án kötött menekültügyi megállapodást, amelynek értelmében Törökország visszafogad törvénytelenül Görögországba jutott menekülteket - mondta Numan Kurtulmus kormányfő-helyettes és a hatalmon lévő Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) szóvivője újságíróknak Ankarában a hétfői kabinetülést követően.

3. Tóbiást álságosnak tartják a párton belül 

A dunaújvárosi MSZP-vezető, Pintér Attila szerint álságos magatartás az Tóbiás József részéről, hogy őt lemondásra szólította fel. Ugyanis Pintér leszögezte, a felszólítás nélkül is tudta volna a dolgát, és megtette volna ezt a lépést. Hozzátette, a sajtóban üzengetés helyett saját körben kellett volna megbeszélni a dolgokat. Továbbá a helyi elnök szerint Tóbiás Józsefnek inkább a pártelnöki kampánnyal kellene most foglalkoznia.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére