Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2016.06.03. 07:59

Cameron: nem tudtuk csökkenteni a bevándorlók számát; továbbra is esélyes Budapest az olimpia megrendezésére; brutálisan meggyilkoltak egy pakisztáni lányt.
Cameron: nem tudtuk csökkenteni a bevándorlók számát

David Cameron brit miniszterelnök elismerte, hogy nem teljesült az a korábbi választási ígérete, amely szerint a konzervatív párti kormány évente több százezerről néhány tízezerre csökkenti a bevándorlók számát. Cameron szerint abban a hat évben, amióta ő a brit miniszterelnök, 600 ezer brit állampolgár települt át más EU-tagországokba, és 1,2 millióan érkeztek Nagy-Britanniába a többi uniós társállamból. Ennek az egyik fő oka Cameron szerint az, hogy a brit gazdaság sokkal dinamikusabb, mint a kontinentális EU-társállamoké, és volt olyan időszak, amikor Nagy-Britannia több új munkahelyet teremtett, mint az összes többi EU-tagállam együttvéve.

Továbbra is esélyes Budapest az olimpia megrendezésére

A 2024-es nyári olimpia és paralimpia megrendezésére beadott magyar pályázat pozitív visszajelzést kapott a Nemzetközi Olimpiai Bizottságtól (NOB). A NOB csütörtök este tette közzé első értékelését azok után, hogy a négy kandidáló városról, Budapestről, Rómáról, Párizsról és Los Angelesről meghallgatta az értékelő bizottság jelentését. A NOB szóvivője jelezte, hogy egyik kandidáló esetében sem tapasztaltak jelentős hiányosságot. Fürjes Balázs a budapesti pályázat vezetője szerint az olimpia országszerte sok ezer munkahelyet teremtene, sokkal több turista jönne Magyarországra, illetve több külföldi befektetés, több pénz jönne az országba.

Brutálisan meggyilkoltak egy pakisztáni lányt

Brutálisan meggyilkoltak egy 19 éves pakisztáni lányt, miután az nem akart hozzámenni a kijelölt férjjelölthöz, korábbi kollégájának fiához, aki mellesleg kétszer annyi idős volt, mint ő.  A fiatal lányt otthonában verték agyon, majd leöntötték benzinnel és felgyújtották. Bár rövid időn belül az egyik közeli kórházba szállították, de végül belehalt sérüléseibe. A rendőrségi jelentés szerint a lány nem sokkal a halála előtt megnevezte támadóit, köztük az iskola igazgatóját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére