Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nemzeti egység van a kényszerbetelepítés elutasításában

Bertha László

2016.05.26. 12:28

Nemzeti egység alakult ki a kényszerbetelepítés elutasításában, a magyar emberek pártoktól függetlenül nem kérnek a kötelezõ betelepítési kvótából - jelentette ki a Nézõpont Intézet elemzõje.
BUDAPEST, 12:28

Nemzeti egység alakult ki a kényszerbetelepítés elutasításában, a magyar emberek pártoktól függetlenül nem kérnek a kötelező betelepítési kvótából – jelentette ki a Nézőpont Intézet elemzője.

Fodor Csaba a szerdán publikált közvélemény-kutatási eredményekkel kapcsolatban az M1 műsorában elmondta, hogy a magyarok csaknem négyötöde kvótaellenes. Az elemző szerint a magyarok jelentős többsége „tisztán és világosan gondolkodik” a bevándorlásról, hiszen látják, hogy a folyamat nem állt meg, és egyre inkább érintheti Magyarországot.

A Nézőpont Intézet felmérése: A magyarok nem kérnek a kényszerbetelepítésből

Az elemző a bevándorlók beilleszkedésének problémáiról szólva úgy fogalmazott, hogy nem nagyon volt példa a világtörténelemben ekkora mértékű, tömeges integrációra.

Fodor elmondta, hogy Magyarország biztonságosabb, mint Németország egyes kritikus települései, ezért „megvalósulni látszik” egy olyan, korábban előre jelzett trend, hogy németek csoportjai Magyarországra települnek át az iszlamizáció elől.

(M1, MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére