Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Presser Gábor perli Kanye Westet

Tóth Dalma

2016.05.21. 13:58

Presser Gábor 700 millió forintra perli a rappert.

Presser Gábor 2,5 millió dollárra pereli Kanye Westet, mert a rapper New Slaves című számában felhasználta az Omega egykori slágerét, a Gyöngyhajú lányt.

Az amerikai sztárnak a mostani dollár-forint árfolyamon számolva nagyjából 700 millió forintot kellene fizetnie. Kanye West 2014-ben az Omegának 10 millió forintos jogdíjat fizetett, de a jelek szerint Presser most újra lehúzná pénzzel a rappert. 

Habár Presser Gábor beismerte, hogy az amerikai zenész megkereste őt előzetesen és ő bele is egyezett a dologba, ráadásul West 10 ezer dolláros csekket is küldött előlegként, szerződéskötésre nem került sor. A csekket Presser nem váltotta be, inkább a per mellett döntött.

Ha pert nyerne Presser Gábor, akkor se biztos, hogy megkapná pénzét. A rapper nemrégiben jelentette be közösségi oldalán, hogy 53 millió dolláros, azaz körülbelül 14,3 milliárd forintos adóssága van. Állítása szerint felesége, Kim Kardiashan és családja tartja el. Kanye próbált Mark Zuckenbergtől is pénz kérni. Az FB vezér nem reagált a történtekre, csak like-olt egy bejegyzést, amely szerint ha már valaki pénzt kunyerál a Facebook alapítójától, legalább azt ne a Twitteren tegye. 

Ha pert nyerne Presser Gábor, akkor se biztos, hogy megkapná pénzét. A rapper nemrégiben jelentette be közösségi oldalán, hogy 53 millió dolláros, azaz körülbelül 14,3 milliárd forintos adóssága van. Állítása szerint felesége, Kim Kardiashan és családja tartja el. Kanye a Facebook alapítójától  is próbált pénz kérni, amire Mark Zuckenberg nem reagált. Az FB vezér csak like-olt egy bejegyzést, amely szerint ha már valaki pénzt kunyerál a Facebook alapítójától, legalább azt ne a Twitteren tegye. 

(Blikk)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére