Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mikor az európai píszi igazán odacsap

Tóth Hanna

2016.05.12. 22:28

Poltikamentesség brüsszeli módra az Eurovízión.

A hiper-politikamentes Euróvízió keretében, ahogy arra a Magyar Idők felhívta a figyelmet, azért sikerült egy kis zenés politikától természetesen teljesen mentes performanszt előadni a "menekültek Isten hozott nálunk" ideológia égisze alatt.

Nincs is ezzel semmi gond, miért is ne lehetne az év nagyszabású zenei vetélkedőjébe is belevonni a szokásos brüsszeli mantrát. Csak akkor kezd egy kicsit elmenni a leghumánusabb emberek étvágya is az orrvérzésig nyomatott píszitől, akár egy ilyen zenei vetélkedő esetében is, amikor szinte már fáj az a fajta európai kettős mérce alkalmazása, ami még ilyenkor is szédületesen következetes.

Semmi gond sincs ezzel a fajta politizálással, ha nem ugyanezen vetélkedő szervezői hirdették volna meg pár héttel ezelőtt a politikamentesség égisze alatt, hogy bizonyos zászlókat nem lehet a vetélkedő területére vinni. Teljesen megértjük az Iszlám Állam zászlajának tilalmát (ami valljuk be, akár lenghetett már azért 1-2 menekültközpontban), de nem lehetett bevinni a walesi, a krími, a koszovói, a baszk, a palesztin vagy épp az észak-ciprusi zászlót sem...

Mert hát ugye politikamentes liberális meseországban minden színes zászló vagy a Refugees Welcome az nagyon is rendben van, de mondjuk a baszkok, a koszovóiak zászlólengetése az már nagyon nem. Olyannyira nem, hogy politikamentesen ki is tiltják.

Európa politikamentessége ugyanis addig ér, ameddig a píszí engedi, ha valaki píszín túlról szeretné hallatni a hangját, akkor viszont Isten segítse meg, hogy hallathassa, netán zászlaját lengethesse...

 

 

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére