Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mesterházy állami pénzbõl újította fel lakását

888.hu

2016.04.30. 20:18

Állami támogatásból korszerûsítette budai lakását Mesterházy Attila, az MSZP korábbi elnöke, miniszterelnök-jelöltje, a szocialisták jelenlegi országgyûlési képviselõje - értesült a PestiSrácok.hu.

A portál úgy tudja, hogy Mesterházy az Otthon Melege Programból legalább 800 ezer forintnyi állami támogatásban részesült, a pénzt hőszigetelésre, nyílászáró cserére kapta a politikus.

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Osztálya megerősítette a lap értesülését, válaszukból kiderül, hogy Mesterházy társasháza 49 221 773 millió forint támogatást kapott hőszigetelésre, nyílászáró cserére az Otthon Melege Programban. Mivel egy 60 lakásos társasházról van szó, ez átlagosan 800 ezer forint támogatást jelent lakásonként. 

Mesterházy esete csupán azért érdekes mert párttársai és más ellenzéki politikusok néhány hete élesen bírálták, hogy állami segítséggel vett új mosógépet a fideszes Vécsey László családja. Előtte a Blikk írta meg, hogy a lehető legmagasabb, 45 ezer forintos támogatást kérte és kapta meg Vécsey László fideszes képviselő a kormány által meghirdetett Otthon Melege Programban, mosógépcserére - jegyzi meg az oknyomozó portál. 

(PS)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére