Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felturbózzák a Tindert, jön a csoportos "ismerkedés"

888.hu

2016.04.28. 16:28

A Tinder elindított egy új appot, amely abban segíthet, hogy csoportokkal és csoportokban ismerkedjünk - emiatt azonnal megvádolták õket, hogy a csoportos szexet és az orgiákat akarják népszerûsíteni.

A Tinder elindított egy új appot, amely abban segíthet, hogy csoportokkal és csoportokban ismerkedjünk – emiatt azonnal megvádolták őket, hogy a csoportos szexet és az orgiákat akarják népszerűsíteni.

A "Tinder Social" jelenleg tesztelés alatt áll. Az alkalmazás arra az ötletre épül, hogy a csoportunkba meghívhatjuk Facebookos barátainkat és azokat is akiket lapozgatás közben kinéztünk magunknak.

Az egyik probléma az alkalmazással, hogy Facebook adatokon alapul, ezért minden ismerősünket láthatjuk a közösségi oldalon, aki egyúttal Tinderen is ott van. Még akkor is, ha ők ezt nem akarják.

További gond, hogy az összes Facebook ismerősünk könnyen hozzáférhet Tinderes profilunkhoz. Itt olyan információk is lehetnek, amiket a közösségi oldalra nem szívesen raknánk ki, de egy ismerkedős oldalon jobb esélyeket biztosíthat számunkra.

A Tinder azzal a szöveggel reklámozza új alkalmazását, hogy

új szintre emel egy átlagos, haverokkal való esti kiruccanást."

A Tinder eddig egy "félénk" kommunikációs stratégiát alkalmazott: reklámjaik és közleményeik szerint szerint ők csak azt szeretnék elérni, hogy az emberek könnyebben tudjanak ismerkedni és új barátokra találni.

A cég szerint felhasználók egy kis csoportja teszteli a Tinder Socialt Ausztráliában, de hamarosan globálisan is elérhető lesz.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére