Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hogyan vegyek rá egy nõt az orális szexre?

Tóth Dalma

2016.04.18. 14:10

Egy felmérés szerint a fiatal nõk sokkal hajlandóbbak az orális szexre, mint a férfiak.

A legfrissebb tanulmány szerint a fiatal nők sokkal inkább hajlandók szájjal kényeztetni partnerüket, mint a férfiak, akkor is, ha a nők nem akarják, de partnerük megkéri rá.

Tehát a válasz igazából egyszerű: kérd meg partnered az orális szexre. Legyél őszinte, mondd meg, hogy neked ez milyen boldogságot okozna, viszont ne legyél önző, ha te erre kéred, neki is jár.  A legtöbb fiatal férfi a felmérés alapján, sajnos nem így gondolja.

A szakértők a szexxel kapcsolatosan mérték a nemek közötti egyenlőséget. A kutatásban a fiatalok szexuális szokásait vizsgálták. A válaszadók közül sokan gondolták úgy, hogy egyenlő mértékben működött náluk az „adok-kapok”. Amikor további kérdéseket szegeztek nekik, akkor azonban kiderült, hogy mindkét nem egyetért abban, hogy a férfiak nehezebben veszik rá magukat a  partnerük nemi szervének szájjal történő izgatására. A hímneműek akkor is hajlandók nemet mondani a női nemi szerv szájjal történő kényeztetésére, ha arra partnerük kéri. A fiatal lányok ennek ellenére, ha nem szeretnék, de a partnerük megkéri rá, azért, hogy a barátuk kedvébe járjanak, hajlandók a dologra.  A kutatók szerint több szexuális felvilágosításra lenne szükség, hogy a nemek közötti szexuális egyenlőség a gyakorlatban is megvalósulhasson.  

Partnerünk számára időt kell hagyni, hogy feloldódjon és ő is élvezze az orális szexet, miközben kényeztet minket.  A nő számára fontos a hangulat varázsa, az időzítés, a gyengéd simogatás. A nők többsége akkor vágyik az orális szexre, ha kellően tisztának, illatosnak, vonzónak tartja magát. A férfi nemi szerv kényeztetésével kapcsolatosan több fogalom alakult ki a módszereket illetően (kismadár, mélytorok, fagylalt technika). A női nemi szervnél ilyen elnevezéseket nem nagyon ismerünk, azonban több módszer van arra, hogy a társadalom női tagjainak, hogyan okozz élvezetet (csikló rezgetése, nyelvlecke a hüvelyben és így tovább.) Az aranyszabály azonban az, hogy ne kényszerítsük partnerünket olyanra, amit semmiféleképpen sem szeretne és mindig figyeljetek oda egymásra. 

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére