Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Olimpiai résztvevõ a vízilabda-válogatott

888.hu

2016.04.08. 17:25

A trieszti olimpiai-selejtezõ tornán a magyar vízilabda-válogatott 8-7-re legyezte Németországot a negyeddöntõben. ezzel megváltotta jegyét a riói olimpiára.

Benedek Tibor fiai egészen csodálatos védekezéssel indították a mérkőzést. A németek csak a második negyedben, a 13. percben dobtak először gólt. Ekkor már 3-0-ra vezettünk, mert Erdélyi, Manherz és Varga Dénes is betalált az ellenfél hálójába.

A folytatás is hasonlóan szép volt. A németek próbáltak kapaszkodni, de a támadásaink jól működtek, Nagy Viktor kapuját pedig elképesztő magabiztossággal óvtuk. A harmadik negyed vége előtt nem sokkal már 7-2 állt az eredményjelzőn a javunkra. Ezt már nem lehetett elbukni.

Ezt Vámosék is érezhették, de túlzottam, mert az utolsó felvonásra erősen lankadt a figyelem. Kisebb döbbenettel figyeltük, hogy a németek jönnek fel, mint a talajvíz. Szúk 2 perccel a vége előtt már 8-7 volt az eredmény, de még mindig nekünk. Izgalmassá vált az összecsapás. 50 másodperc volt hátra, amikor előnyt kaptunk, de kimaradt. A németek támadhattak az egyenlítésért. Ráadásul Varga Danit is kiállították de szerencsére csak a kapufát találták el. Kiizzadtuk! Megvan a győzelem, megvan az olimpia! 8-7-re nyertünk.

Győzelmével a magyar vízilabda-válogatott biztosította helyét a riói olimpiára, nem utolsósorban a legjobb 4 között a trieszti selejtező tornán.

OLIMPIAI SELEJTEZÕ TORNA. TRIESZT

NEGYEDDÖNTÕ MÉRKÕZÉS:

MAGYARORSZÁG-NÉMETORSZÁG 8-7 (1-0; 4-2; 2-1; 1-4)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére