Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vízi-parádé az oroszok ellen

888.hu

2016.04.06. 19:34

Meggyõzõ teljesítménnyel, 18-8-ra verte a magyar férfi vízilabda-válogatott Oroszországot a trieszti olimpiai selejtezõn. Benedek Tibor csapata egyre jobb formát mutatt.

A mérkőzés elejétől a végéig azt láthattuk a magyar férfi vízilabda-válogatottól, amit mindig is elvárunk, mert megszoktuk. A jóra pedig könnyű rákapni. Benedek Tibor válogatottja parádés játékkal, 10 góllal, 18-8-ra verte az oroszokat.

Olyan gördülékeny volt az egész meccs, hogy különösebb szorongás nélkül nézhettük végig a mérkőzést. A 6-2-es első negyed után bízhattunk abban, hogy a folytatás is hasonló lesz és ebben az esetben nem csalatkoztunk.

Akadtak kicsit gyengébb szakaszai a játéknak, de mélypontról egy pillanatig nem beszélhettünk a válogatott parádéját nézve. A nagy szünetre 11-5 állt az eredményjelzőn és titkon már reménykedhettünk abban, hogy talán a 10 is meglesz közte.

Ezt az apró elvárásunk is teljesítették Vargáék. Az egész csapat fantasztikusan játszott. És pont ez a lényeges a mérkőzés folyamát nézve. Lehet mondani, hogy ez az orosz csapat már nem olyan combos, mint pár évvel ezelőtt, de nem ezért volt ekkora a különbség, hanem azért, mert Vámosék csodálatosan játszottak.

Talán nem túlzóan magabiztos kijelenteni, hogy ezzel már biztos a csoportelsősség, mert a magyar válogatott következő, egyben utolsó ellenfele a csoportban az eddig nyeretlen Szlovákia.

FÉRFI VÍZILABDA OLIMPIAI SELEJTEZÕ
A-CSOPORT, 4. FORDULÓ

Magyarország–Oroszország 18-8 (6–2, 5–3, 4–1, 3–2)

MAGYARORSZÁG: Nagy V. – Vámos 2, Erdélyi 3, Szivós, Varga Dániel 2, Varga Dénes 2, Hárai. Csere: Zalánki 3, Manhercz K. 2, Hosnyánszky 3, Decker Á., Bedő 1, Bisztritsányi (kapus).

Szövetségi kapitány: Benedek Tibor

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére