Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Javított a Benedek-csapat Triesztben

888.hu

2016.04.05. 16:38

A tegnapi kínos, Kanada elleni döntetlent követõen a magyar vízilabda-válogatott 12-8-as gyõzelmet aratott Románia ellen a Triesztben zajló olimpiai kvalifikációs tornán.

A tegnapi kellemetlen döntetlen után a keddi játéknapon végre láthattunk valamit abból a férfi vízilabda-válogatottból, amelyet annyira szeretünk, bár a kép ebben az esetben sem volt teljesen rózsás a románok ellen.

Vargáék  Románia ellen szinte lemásolták a Kanada elleni kezdést. Már túl voltunk az első negyed felén, amikor 4-1 állt az eredményjelzőn a a javunkra. A folytatás most sem sikerült túl fényesen, ugyanis azzal kellett szembesülnünk, hogy a románok kiegyenlítenek (5-5) a második negyed végéhez közeledve.

Szerencsére a folytatás már lényegesen jobban sikerült. Félidőre 1 gólos előnnyel mehetett Benedek Tibor együttese és a folytatásban sem állt le.

10-6-tal kezdődött az utolsó negyed, ami már megnyugtató előnynek tűnt. Végül nem is kellett aggódnunk, mert Szívós vezérletével már nem engedték közelebb Romániát a magyar válogatott, és magabiztosan, 12-8-ra nyert.

Ezzel már 5 pontja van a csoportban Benedek Tibor csapatának. A következő ellenfél Oroszország lesz szerdán, 17:50-kor.

Olimpiai kvalifikációs torna, Trieszt, harmadik nap:

Magyarország-Románia 12-8 (4-2; 2-3; 4-; 2-2)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére