Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pedofil ENSZ katonák ügyét tárgyalják

Sümeghi Lóránt

2016.04.05. 08:38

A tavaly nyilvánosság elé került ENSZ katonák ügyét, miszerint többen megerõszakolták és molesztálták a kimenekített civileket, most tárgyalják.
KINSHASA, 8:38

A tavaly nyilvánosság elé került ENSZ katonák ügyét, miszerint többen megerőszakolták és molesztálták a kimenekített civileket, most tárgyalják.

A Kongói Demokratikus Köztársaságban tartották meg hétfőn az első tárgyalásokat, amelyen három katona ügyét vizsgálták, akiket molesztálással és erőszaktevéssel gyanúsítanak. Az ENSZ egyik belső jelentéséből – amely még egy évvel ezelőtt került nyilvánosságra – kiderült, hogy a békefenntartók élelemért cserébe szexuálisan zaklatták és megerőszakolták a gyerekeket. 

A jelentés szerint egy évvel ezelőtt, a főváros közelében létesített menekülttáborban történtek elsősorban a szexuális visszaélések. Akkor több mint húsz katona kényszerítette nemi aktusokra a gyerekeket ételért vagy pénzért cserébe. A botrány miatt még tavaly augusztusban lemondott a  Köztársaságba vezényelt ENSZ parancsnok, miután súlyos bírálatok érték a bűncselekmények eltitkolásáért.

A tárgyalások során mintegy 100 katona lehet érintett ezekben az embertelen visszaélésekben, amelyek megtorlását Franciaország garantálta. A francia hatóságok, akik együttműködnek a kongóiakkal hangsúlyozták, hogy nem engedhetik meg azt, hogy csorba essen az ENSZ hírnevén. Több forrás azonban már úgy említi a történteket, hogy az ENSZ súlyosan eljátszotta az iránta táplált bizalmat.

(Daily Mail)

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére