Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyarországról is utaltak pénzt az Iszlám Államnak

888.hu

2016.03.31. 17:18

Belügyi információk szerint Magyarországon élõ muszlimok az elmúlt idõszakban pénzt utaltak az Iszlám Államnak. Bakondi közölte, hogy ezeket az embereket már kiutasították az országból.
BUDAPEST, 17:18

Belügyi információk szerint Magyarországon élő muszlimok az elmúlt időszakban pénzt utaltak az Iszlám Államnak. Bakondi közölte, hogy ezeket az embereket már kiutasították az országból.

Nagy bizonyossággal kijelenthető, hogy egyelőre egyetlen magyar állampolgár sem csatlakozott az  Iszlám Államhoz – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, Bakondi György. 

Bakondi megjegyezte, hogy Magyarországon élő muszlimok kisebb, nagyobb összegeket már utaltak az ISIS terrorista akcióira. A főtanácsadó szerint ezeket az embereket a szakszolgálatok már kiutasították az országból. 

Az Europol adatai szerint jelenleg mintegy hatezer terrorista van Európában. Emellett az is kiderült, hogy számos országban a muzulmánok integrációja nem volt sikeres, hiszen több elkövető volt, aki második, harmadik generációs bevándorlóként élt Európában.

Ezzel együtt viszont – mint Bakondi György felidézte – a belga és párizsi események is rámutattak, hogy az elkövetők jelentős hányada az illegális migrációt kihasználva érkezett Európába.

(MTI)


  • Így neveld a bevándorlódat

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére