Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A gatyát is leperelik Kirk kapitányról

888.hu

2016.03.30. 21:08

William Shatnert, az eredeti Strak Trek sorozat Kirk kapitányát 170 millió dollárra perelte egy floridai férfi, aki azt állítja, hogy õ a színész törvénytelen fia.

Peter Sloan-t születése után nem sokkal örökbe adta édesanyja, Kathy McNeil kanadai színésznő. A hölgynek volt egy rövid afférja William Shatnerrel Torontóban, egy közös előadás után. A 85 éves színész tagadta, hogy Sloan a fia lenne.

 

A kereset szerint Sloan és Shatner 1984-ben találkoztak Los Angelesben. Ekkor a színész elismerte a férfinak, hogy ő az apja.

Nem sokkal később megkereste Sloant a színész egyik képviselője, aki elmondta a férfinak, hogy Shatner nem vállalja az apaságot és elutasítja egy DNS-teszt elvégzését. A színész képviselője azt kérte Sloantól, hogy ne hozza nyilvánosságra a sztorit.

2009-ben újra összefutottak egy közönségtalálkozón. Ekkor egy közös kép is készült róluk és ettől kezdve a férfi felvette "apja" nevét és Peter Shatnerként élte az életét, annak ellenére a színész ügyvédje többször is megkérte rá, hogy hagyjon fel ezzel.

Shatner jogi képviselője szerint az évek során több ember is felbukkant, aki azt állította magáról, hogy a színész gyermeke, vagy rokona.

A színész ügyvédje letöröltette a Twitterrel a "Peter Shatner" feedet és ez annyira felbosszantotta a férfit, hogy az beperelte "apját" és 170 millió dollárt követel az évtizedek során elszenvedett megaláztatásért.

Csak annyit szeretnék, hogy elismerje: én vagyok a fia"

– mondta Sloan.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére