Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megírta családjának, hogy nem sérült meg a reptéren, majd felrobbantották a metróban

888.hu

2016.03.26. 14:18

David Dixon nem hallott a brüsszeli reptéri robbantásról egészen addig, amíg egyik aggódó rokona nem küldött neki egy smst, azt kérdezve, hogy biztonságban van-e.

David Dixon nem hallott a brüsszeli reptéri robbantásról egészen addig, amíg egyik aggódó rokona nem küldött neki egy smst, azt kérdezve, hogy biztonságban van-e.

David elmondta, hogy jól van és ezután elindult a maelbeek-i metróállomásra.

Az 51 éves brit férfi szoftverfejlesztőként dolgozott az Euroclear nevű cég alkalmazottjaként és egyike volt annak a 20 embernek akit megölt az egyik öngyilkos merénylő, kedden Brüsszel belvárosában.

A családja és barátai három napig várták a férfi jelentkezését és pénteken hivatalos értesítést kaptak a Brit Külügyi- és Nemzetközösségi Irodától, hogy a férfi már sosem érkezik haza épségben.

Ma reggel borzalmas és lesújtó híreket kaptunk. Hálásak lennénk ha a sajtó és a nyilvánosság magunkra hagyna minket a gyászunkkal"

– írta a család közleményében, amelyben leszögezik, hogy nem nyilatkoznak a történtekről.

David Dixon Észak-Angliában, Hartepool-ban született. Később a Newcastle University-n tanult közgazdaságtant. Barátnőjével, Charlotte Sutcliffe-vel költözött Brüsszelbe még 2006-ban. Egy közös fiuk van, Henry.

A fényképek tanulsága szerint David boldog életet élt a családja körében és sok kedves fénykép található róla a közösségi médiában. Ezek alapján egy felelősségteljes és vidám édesapa képe bontakozik ki előttünk.

Dixon eltűnésének híre hamar eljutott Belgiumból a szülővárosába. A helyi rendőrség mindent megtett, hogy az elhunyt férfi testvérének segítsen megtalálni David-et. Eközben a felesége végigjárta Brüsszel összes kórházát, minden eredmény nélkül.

Egészen péntek délutánig kellett őrlődniük a kétségbeesés malomkövei között.

A hétvégén Hartlepool házának ablakaiban és a tereken, utcákon gyertyákat gyújtanak David Dixon emlékére.

(NewYorkTimes)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére