Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lövöldözés volt Ankarában

888.hu

2016.03.18. 15:58

Lövöldözés volt Ankarában, többen meghaltak. Az ankarai rendõrség egyik tisztje egy civilt és egy rendõrnõt lõtt le, mindketten életüket vesztették.
ANKARA, 15:58

Ismét lövöldözés volt Ankarában, többen meghaltak. Az ankarai rendőrség egyik tisztje egy civilt és egy rendőrnőt lőtt le, mindketten életüket vesztették.

Dogan török hírügynökség  jelentése szerint egy rendőr nyitott tüzet saját kollégájára és egy másik civilre Ankara Dikmen körzetében.

A meggyilkolt rendőrnő a szervezett bűnmegelőzés csempészettel foglalkozó osztályán dolgozott, ám egyelőre nem találtak összefüggést a halála és a munkája között, hiszen a támadás oka egyelőre még nem tisztázott, ám feltehetően féltékenységből ölték meg. 

A féltékeny rendőr a korábbi feleségére nyolc, annak új barátjára - a nő mellett álló férfira - pedig négy lövést adott le. A tettes a helyszínről először menekülni próbált, később mégis feladta magát. Török hírügynökség értesülései szerint az agyonlőtt nőnek van egy 20 éves lánya.

 A támadás helyszínét kordonokkal lezárták, míg a nyomozás folyik.

Ankarában vasárnap robbantásos merényletet hajtott végre két öngyilkos merénylő, az elkövetőket leszámítva a támadásban 35 ember vesztette életét. 

(MTI, CNN)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére